• Stamping Digambar Jero
  • Bagian Mesin CNC
  • Aksesoris Printer 3D
Shenzhen Jinji Technology Co., Ltd. dununge ing: Bangunan 11, Zona Industri Hengzhao, Komunitas Hongqiaotou, Kota Songgang, Distrik Bao'an, Shenzhen, Provinsi Guangdong; iku perusahaan manufaktur aksesoris perangkat keras sing komprehensif nggabungake R&D profesional, produksi lan penjualan. Produk utama kalebu Aksesoris Printer 3D, Heading Cold, Bagian Mesin CNC, Turning Lathe, Stamping Deep Drawn.
Pandhuan kualitas perusahaan:
â 'Tansah mbayar manungsa waé kanggo kabutuhan pelanggan;
â‘¡ Kanthi tliti memenuhi syarat pelanggan;
â ‘¢ Upaya nggawe merek kelas internasional;
â '£ Ngupayakake dadi perusahaan sing dipercaya pangguna.